PADI Equipment Specialist

De cursus/workshop

Mis geen duik vanwege kleine problemen met je duikuitrusting. Of het nu gaat om een ​​ontbrekende o-ring, een scheur in je natpak of een gebroken vinbandje: tijdens de PADI Equipment Specialist-cursus leer je de basisreparaties en -aanpassingen uit te voeren. Je komt ook meer te weten over de werking van je uitrusting, waardoor je er meer vertrouwd mee raakt en beter voorbereid bent om er goed voor te zorgen.

Deze workshop is interessant voor zowel de beginnende duiker als meer ervaren duikers die  hun duikmateriaal een langere levensduur willen bezorgen. Tijdens de PADI specialty over duikmateriaal proberen we je in een workshop van 3 tot 4 uur zoveel mogelijk tips mee te geven.

We brengen naast de workshop ook nog een bezoekje achter de schermen in een professionele duikshop.Zelfstudie
Door middel van animaties en interactief beeldmateriaal neem je een kijkje ‘onder de motorkap’ en leer je hoe je duikuitrusting werkt. Voltooi het thuisstudiedeel van je cursus in je eigen tempo, online of offline, met behulp van een computer of mobiel apparaat.

  • eLearning tijdsbesteding: 2-4 uur

Met je instructeur
Doe praktische ervaring op met het uitvoeren van kleine reparaties aan duikapparatuur en kom meer te weten over verschillende soorten duikuitrusting. Leer hoe je je uitrusting op de juiste manier schoonmaakt en onderhoudt, en hoe je een reserve-onderdelensetje samenstelt.

  • Vereisten: PADI (Junior) Open Water Diver (of een ander gelijkwaardig duikbrevet op beginnersniveau)
  • Tijdsbesteding: 3 à 4 uur
  • Minimum leeftijd: Minimaal 10 jaar

Wat zijn de kosten?

Cursusprijs € 116,- voor Cowa leden en €138,- voor niet leden incl. eLearning, workshop, brevettering, bezoek aan een professionele duikshop.

Laatste stap

Ben je er klaar voor om een PADI Equipment Specialist te worden!

  • Neem HIER contact op om je te aan te melden voor de PADI Equipment Specialty.