OWD Referral

Voor wie is deze cursus bedoeld?

De PADI Open Water Diver Referral cursus is het theorie en- zwembad gedeelte van de PADI Open Water Diver cursus. Als je weinig tijd hebt, maar toch een duiker wilt worden en je cursus in het buitenland of op vakantie wilt afmaken. Dan is de PADI Open Water Diver Referral cursus de beste keuze voor jou. Je kunt dan optimaal genieten van je vrije tijd tijdens je vakantie. Je doet de volledige theorie en zwembad oefeningen gewoon thuis in België bij ons en maakt de rest van cursus, de buitenwaterduiken, af in het buitenland. Als het PADI Open Water Diver brevet je uiteindelijke doel is, dan is deze cursus is een mooie oplossing om optimaal van je vakantie te genieten.

Wat leer je?

De PADI Open Water Diver Referral cursus bestaat uit twee delen:

  • Theorie om de basisprincipes van het duiken te begrijpen van de PADI Open Water Diver cursus.
    Je ontvangt hiervoor toegangscode tot het e-learning platform.
  • Beschutwater / zwembad duiken om de basisvaardigheden te leren – 4 tot 5 zwembadsessies van de Open Water Diver cursus. De zwembadsessies worden gegeven op maandagavond in zwembad ‘Den Bessem’ te Mortsel en/of op vrijdagavond in zwembad ‘Wezenberg’ te Antwerpen.

Na de cursus krijg je een referralformulier mee, wat het bewijs is dat je de eerste twee onderdelen succes vol hebt afgerond. De ontvangende Instructor kan hiermee de resterende buitenwater duiken met je afronden en je daarna brevetteren als PADI Open Water Diver.

Toelatingseisen

Om mee te mogen doen aan een PADI Open Water Diver Referral cursus of Junior PADI Open Water Diver Referral cursus moet je

  • 12 jaar of ouder zijn en beschikken over goede zwemvaardigheden en in goede lichamelijke gezondheid zijn. Ervaring met duiken is niet vereist, maar je kunt ook eerst het PADI Discover Scuba Diving programma proberen.

Wat is leuk?

Wat is het leukste gedeelte van deze cursus…eigenlijk alles, want leren duiken is een geweldige ervaring. De eerste keer dat je onder water ademt is een ongelooflijke ervaring, die je nooit meer vergeet. Je leert alles om veilig een gebrevetteerde duiker te worden.

Ben je klaar om je reis te beginnen?

Wat zijn de kosten?

Cursusprijs € 302,- inclusief  alle zwembadmodules, brevetteringskosten, gebruik van al het nodige duikmateriaal, Cowa logboek en de online theorie module. Na betaling van de cursus ontvang je een e-learning toegangscode.

Laatste stap
Ben je er klaar voor om de reis te beginnen! Neem hier contact op om je te aan te melden voor de PADI Open Water Diver Referral cursus.