Geschiedenis

Het is allemaal 50 jaar geleden begonnen, toen Riccardo kennis maakte met het duiken. Door die duikervaring zijn wij helemaal gefascineerd geraakt met alles in en rondom het water. Deze ervaring heeft aan de basis van het ontstaan van “Cowa Diving” gestaan.

Riccardo is PADI Master Instructor en Hilde is PADI Open Water Scuba Instructor. Cowa Diving geeft allerlei soorten PADI duikopleidingen: van Open Water Diver tot en met Instructor training. Daarnaast kun je veel verschillende PADI specialties en het Master Scuba Diver brevet ook bij ons verkrijgen.

Het doel is om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken en hun ogen te openen voor een compleet nieuwe wereld onderwater.

Onze zwembadsessies gaan door op maandagavond in zwembad ‘Den Bessem’ te Mortsel en op vrijdagavond in zwembad ‘Wezenberg’ te Antwerpen.

De buitenduiken doen we in de Put Van Ekeren of de Oosterschelde en soms, afhankelijk van de omstandigheden en type duik, ook in Nemo33 te Ukkel.

Onze opleidingen zijn modulair opgebouwd zodat deze in onderling overleg ingepland kunnen worden.

Dit alles in een gezellige ontspannen sfeer – wij zijn niet voor niets Het PADI 5 Star IDC duikcentrum van Antwerpen en omgeving!