PADI Assistent Instructeur

Hier word je reis je leven!

Ben je klaar om de tweede stap richting een carriëre in de duiksport te zetten? Het avontuur op het profesionele vlak binnen de recreatieve duiksport begint met het PADI Divemaster programma en wordt verder uitgebouwd in deze PADI Assistant Insructor cursus. In dit programma bouw je de kennis en vaardigheden verder uit en leer je presenteren, terwijl je samenwerkt met de Instructor. PADI Assistant Instructor is een onderdeel van het PADI Instructor Development programma.

Wat leer je?

Tijdens het PADI Assistant Instructor programma ligt de focus op het lesgeven en verder ontwikklen van de kenbis over de het PADI leerprogramma.

De voldoening komt als je als PADI Assistant Instructor in staat blijkt om anderen te leiden, te begeleiden, te helpen en hen de pracht van het duiken in de ruime zin van het woord te laten ervaren en een volwaardig lid van het instructietam te zijn

Toelatingseisen
Om mee te mogen doen aan de PADI Assistant Instructor cursus moet je:

  • PADI Divemaster brevet zijn
  • Tenminste 6 maanden gebrevetteerd duiker zijn
  • Een Emergency First Response Primary and Secondary Care (of opleiding in eerste hulp en reanimatie van een andere organisatie) cursus hebben afgesloten binnen de laatste 24 maanden
  • Fit zijn om te duiken en een medische verklaring (PDF) ondertekend door een arts binnen de laatste 12 maanden hebben

Wat is leuk?

Je wordt onderdeel van het instructie team en dat is het begin van je leven als een profesioneel in een indusrie, die het ontdekken meer dan waard is. Je hobby wordt je beroep!

Wat zijn de kosten?

Cursusprijs € 420,- (excl. boekenpakket, brevetkosten en PADI Fee).

Laatste stap

Ben je er klaar voor om de reis je leven te maken!

  • Neem HIER contact op om je te aan te melden voor de PADI Divemaster cursus