Leslie Verhulst
Leslie Verhulst
2021-12-13
Topervaring! Ik werd heel goed begeleid.
Arnaud Van Geel
Arnaud Van Geel
2021-08-22
Zeker aan te bevelen als je wil leren duiken in regio Antwerpen. Zowel de binnen als buitenduiken werden erg goed geregeld en de instructeurs waren één voor één fantastisch om les van te krijgen. Dikke merci en tot binnenkort voor de Advanced open water 😉 👋
Gregory Gomes
Gregory Gomes
2021-06-30
Thomas Pieters
Thomas Pieters
2021-06-29
De COWA duikschool is een zeer goed opleidingscentrum met allemaal ervaren en professionele instructeurs. Het was een heel plezierige en leerrijke ervaring om hier op een veilige manier het PADI open water brevet te behalen.
Vincent Nédée
Vincent Nédée
2021-06-07
Dimitri Noens
Dimitri Noens
2021-05-25
Mattijs Thyssen
Mattijs Thyssen
2021-05-17
Margot Bortels
Margot Bortels
2021-01-08
Top ervaring! Goede uitleg en begeleiding van ervaren instructeurs. Fantastisch om op deze manier kennis te maken met de onderwaterwereld!
Luís Gabriel Aléssio
Luís Gabriel Aléssio
2020-09-21
I did my open water course with Cowa and it was an amazing experience! I got all the attention and instructions and a lot of tips. The instructors were very experienced and always explaining the exercises in a very clear way. Right after I completed my course, I got my certification and went for a diving trip in Croatia. The dives there were very nice and easy going because I learnt all the skills I needed from Cowa. I totally recommend it.
Illias Marraha
Illias Marraha
2020-08-26
Zeer fijne ervaring met deze duikclub. Vlotte communicatie en professionele aanpak. Er heerst ook een warme sfeer. Aanrader!