PADI Open Water Diver

Je reis begint hier!

De PADI Open Water Diver cursus is ’s wereld’s meest populiare duikcursus en heeft miljoenen mensen geïntroduceerd in de avontuurlijke wereld van het duiken. Het is de basis opleiding binnen PADI waarop de verdere opleidingen gebaseerd zijn. Start je PADI cursus online of begin met de PADI Open Water Diver Touch.

Wat leer je?

De PADI Open Water Diver cursus is modulair opgebouwd en bestaat uit drie delen:

  • Theorie (zelfstudie met het cursuspakket) om de basisbeginselen van het duiken te begrijpen. Je kunt ook kiezen voor een digitale cursus.
  • 4 à 5  zwembadsessies op maandagavond in zwembad ‘Den Bessem’ te Mortsel en/of vrijdagavond in zwembad ‘Wezenberg’ te Antwerpen om de basisvaardigheden van het duiken te leren. 
  • 4 buitenwater duiken om je vaardigheden te herhalen en om de onderwaterwereld te ontdekken! De buitenwater duiken worden meestal op zondag georganiseerd. Andere dagen kunnen eventueel ook na afspraak. We duiken in de Oosterschelde en/of in de ‘put van Ekeren’ (domein Muisbroek).

Toelatingseisen

Om mee te mogen doen aan een PADI Open Diver cursus of Junior Open Water Diver cursus moet je

  • 10 jaar of ouder zijn (vanwege internationale internet regels is er voor PADI eLearning een extra registratie stap vereist voor studenten onder de 13 jaar)

Wat is leuk?

Wat is het leukste gedeelte van deze cursus…eigenlijk alles, want leren duiken is een geweldige ervaring. De eerste keer dat je onder water ademt is een ongelooflijke ervaring, die je nooit meer vergeet. Je leert alles om veilig een gebrevetteerde duiker te worden. Gedurende deze cursus maak je tenminste 4 beschutwater of zwembadduiken en vier duiken in het buitenwater onder de supervisie van je PADI Instructor.

Ben je klaar om je reis te beginnen?

Wat zijn de kosten?

Klassiek met een cursusboek: €395
of
Digitaal via E-learning: €430 waarvan je €180 rechtstreeks aan Padi betaalt
Klik op volgende link voor meer info over het digitale gedeelte  Start je PADI cursus online

Laatste stap

Ben je er klaar voor om de reis te beginnen ? Neem hier contact op om je te aan te melden voor de PADI Open Water Diver cursus.